Ny bok: Kjør

Kjør - a haven for birds and seals

Roy Mangersnes og Gunnar Henriksen har i juni 2009 gitt ut boken «Kjør – Et fristed for fugl og sel». Boken er en 160 siders guide til det fantastiske dyrelivet og naturen rundt Kjør-reservatet utenfor Sola i Rogaland. Gunnar Henriksen har spesialisert seg på seler og har jobbet med bestanden på Kjør de siste 12 årene. Tekstene hans er fascinerende med masse fakta om den natur- og kulturhistoriske arven fra disse isolerte øyene. Bildene er alle tatt i løpet av de tre siste årene gjennom både vinter og sommer, på og rundt naturreservatet. Størrelsen på boka er 27×21 cm og den er printet på ekslusivt papir. Layouten er lys med spesiell fokus på bildene.

Kjør - a heaven for birds and seals

Boken er tospråklig med både norsk og engelsk tekst. Prisen er 298 NOK, og den er på lager i butikken hos Stavanger foto. Se også nettsidene til Roy Mangersnes, Wildphoto.no for mer informasjon og bilder.

Kjør - a haven for birds and seals