Ny bok: Kjør

Kjør - a haven for birds and seals Roy Mangersnes og Gunnar Henriksen har i juni 2009 gitt ut boken "Kjør - Et fristed for fugl og sel". Boken er en 160 siders guide til det fantastiske dyrelivet og naturen rundt Kjør-reservatet utenfor Sola i Rogaland. Gunnar Henriksen har spesialisert seg på seler og har jobbet med bestanden på Kjør de siste 12 årene. Tekstene hans er fascinerende med masse fakta om den natur- og kulturhistoriske arven fra disse isolerte øyene. Bildene er alle tatt i løpet av de tre siste årene gjennom både vinter og sommer, på og rundt naturreservatet. Størrelsen på boka er 27x21 cm og den er printet på ekslusivt papir. Layouten er lys med spesiell fokus på bildene. Kjør - a heaven for birds and seals Boken er tospråklig med både norsk og engelsk tekst. Prisen er 298 NOK, og den er på lager i butikken hos Stavanger foto. Se også nettsidene til Roy Mangersnes, Wildphoto.no for mer informasjon og bilder. Kjør - a haven for birds and seals