Nye nettsider!

front_nyenettsiderEtter 2 1/2 år med de gamle sidene var det på tide å gjøre noe. Selv om dette strengt tatt er tredje eller fjerde drakten sidene har hatt føler vi vel mest at dette er stavangerfoto.no versjon 2, da vi nå har en klarere visjon for hva vi ønsker å gjøre med våre sider.

Vi har vært frem og tilbake på om vi skal ha nettbutikk, og selv om vi ikke kan påstå at det aldri vil komme så har vi i denne omgang kommet frem til at vi skal fortsette å bruke kreftene våre der vi er best, fremfor å bruke masse tid og ressurser på et område vi har lite eller ingenting erfaring med. Dermed blir fokuset vårt med nettsidene å forsøke å bidra til et fortsatt spennede fotomiljø rundt butikken med artikler man kan lære noe av, inspirerende bilder fra gode fotografer, spennende produktnyheter, produktdemonstrasjoner og tester, og arrangering av flere små-events i tillegg til vår årlige fotomesse.

I tillegg gjør vi det mye lettere for deg som leier studio hos oss, enten det er regelmessig eller en gang i blant. På studiosiden vår er det nå mulig å se hvilke dager og tider studioet er ledig, og du kan reservere tid direkte på nett. Det betyr at du ikke lenger trenger styre frem og tilbake på telefon mellom oss og dem du skal ta bilde av for å finne en tid som passer for alle OG er ledig i studio. Alt ligger på nett. Deilig, ikke sant?

Kursoversikt og påmelding er også oppdatert, først og fremst slik at det er lettere for oss å sette opp nye kurs, styre antall deltakere og datoer for gjennomføring, men dette kommer deg som kunde også tilgode fordi vi får bedre tid til å følge deg opp, og selvfølgelig forbedre kursene våre og lage nye spennende kurs i fremtiden.

Til slutt gleder vi oss stort over at vi nå har nettsider som kan vokse med oss og vi kan og vil utvide funksjonalitet og innhold fortløpende.

Følg oppdateringer via RSS, Twitter eller legg inn eposten din i boksen nederst på siden for å få oppdateringer på mail etterhvert som det kommer mer spennende innhold på sidene våre!