Vanguard Alta Pro

tipa 1

Nytt fra Vanguard: Alta PRO 263 AT

Stativet har et ledd for midtsøylen. slik at  du kan legge horisontalt og endre vinkelen 40 grader oppover og 90 grader nedover - perfekt for macrobilder og ikke en funksjon du finner på enklere stativer i plast. Vi leverer stativet komplett med Vanguard SB-H30 kulehode for maksimal fleksibilitet og hurtige justeringer. Dette kulehodet har også hurtigfeste til kameraet ditt slik at det er raskt og enkelt å ta kamera av og på stativet. Her er begrunnelsen fra juryen i TIPA for valget av Vanguard Alta PRO som TIPA Best Accessory: "Unlike traditional tripods, Vanguard Alta Pro's innovative Multi-Angle Central Column (MACC) allows users to move the central column as needed from zero to 130-degree angles in variable vertical and horizontal positions and at any angle a 360° scope is available. Its Instant Swivel Stop-n-Lock (ISSL) System feature allows photographers to securely reposition the central column in one simple movement, in just a few seconds, while maintaining the tripod's stability."

fire tumbnails