Leica Lanseringsshow

Dette arrangementet er avholdt:

Tidspunktet var nok litt uheldig i forhold til manges arbeidstid, så det ble ikke akkurat fullt hos oss. Men de som var her fikk se flott show direkte fra New York, se demobilder printet i storformat og selvfølgelig kom M9 frem i siste liten så man fikk ta og føle på den også. Se gjerne egen artikkel om kameraene som ble lansert.

Leica lansering/premiere: Onsdag 09/09 2009 15:00 norsk tid

leicalogo Som en av kun 5 pro-butikker i Norge som skal selge Leicas profesjonelle kameraer skal vi også vise avdukingen og lanseringsshow på storskjerm i studioet vårt. Vi har også de nye produktene på lager til denne dagen og gleder oss til å vise frem og demonstrere nyhetene.

Live sending fra New York starter 15:00 Onsdag 09/09 og kan sees hos Stavanger foto. Vel møtt!

Kom innom for Leica-show, nye produkter og fotoprat!

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde