Leica M9 og X1

09/09/09 kunngjorde Leica sine to nye toppmodeller M9 og X1.

Leica M9 er den siste i rekken i den svært anerkjente M-serien med rammesøkere. Høydepunktene med den nye modellen er såkalt fullformatsensor (24mm x 36mm), 18 mp oppløsning og ny design på sensor med tanke på enda bedre kompatibilitet med eldre M-objektiver. Stavanger foto er en av få Leica Pro -butikker i Norge og har normalt denne modellen på lager.

Last ned norsk pressemelding med M9-spesifikasjoner i PDF-format.

M9forside

Leica X1 er en kompaktmodell med APS-C\DX-format sensor og et fast objektiv som tilsvarer 36mm (sammenliknet med 135mm format/fullformat), med lysstyrke f2.8. Innebygget blits og gode iso-muligheter kombinert med det lyssterke objektivet gir muligheter for ordentlig Leica-kvalitet også i et skikkelig kompakt kamera.

Last ned norsk pressemelding med X1-spesifikasjoner i PDF-format.

X1_web

Flere produktbilder: