Fri Flyt – Film Tour

forside_friflyt

Dette arrangementet er avholdt:

Det ble stappfullt lokale og svært god stemning på Folken på Fri Flyt Film Tour i Stavanger. Bjørn og Jonas var tilstede på en liten Nikon stand og snakket med folk om Nikon D300s og videoopptak med digital speilrefleks, og fikk selvfølgelig med oss to fantastisk flotte skifilmer. Det anbefales å få med seg dette neste gang Film Tour’en besøker Stavanger.

Stavanger foto er på Fri Flyt Film Tour-arrangementet i Stavanger (Folken 19:00) mandag 05/10 for å vise frem Nikon D300s og mulighetene med film i de nye digitale speilrefleksene fra Nikon.

Fri Flyt Film Tour er landets største vintersportsevent, og har siden starten i 1998 inspirert utallige tusen ski- og snowboardentusiaster hver eneste høst. Turne-konseptet er i stor grad uforandret, men ble fra 2005 lagt inn under Fri Flyt-paraplyen. Den årlige filmturneen har blitt en fast tradisjon for vintersportsentusiaster over hele landet, og med tradisjonell premiere på Rockefeller med en påfølgende omfattende visnings-turne over det ganske land, hvor årets beste ski- og snowboardfilmer blir servert på store lerreter i en profesjonell og sosial setting.

Ski og snowboardfilmer presser alltid grensene for hva som er mulig å gjøre med film. Se to av årets beste skifilmer i HD på storskjerm: Norske «Eyes Wide Open» og amerikanske «In deep – The Skiing Experience».

Trailer for Eyes Wide Open:

[youtube width=»530″ height=»320″]http://www.youtube.com/watch?v=mFRNZmXUncU[/youtube]

Trailer for In Deep:

[youtube width=»530″ height=»320″]http://www.youtube.com/watch?v=RkYCN5ksxQw[/youtube]