Flere kurs

kursnyttPopulære kurs får ekstradatoer:

Fotokursene våre er blitt svært populære, og vi ser også at mange tidligere kursdeltakere kjøper gavekort på kurs til familie og venner. Dermed fylles kursene opp raskere enn noen gang… Vi synes selvfølgelig det er kjempemoro og setter opp flere kurs for å svare på etterspørselen.  Ekstradatoer med Kamerakurs (mars) og Foto Grunnkurs (februar) finner du på våre kurssider.

Nye kurs:

I tillegg til kursene vi allerede har  kommer vi til å tilby flere nye kurs i løpet av 2010. Adobe Photoshop Elements er det naturlige valget for hjemmebrukeren som vil redigere bilder. Nå kommer endelig egne kurs for Elements-brukerne. Vi kommer til å tilby to kurs, som også kan tas sammenhengende. Det kommer også kurs i Adobe Lightroom for dem som bruker rawformat og gjerne har store bildemengder som skal redigeres. Til slutt blir det blitzkurs, Ett lys, som fokuserer på ett blitzlys men gjerne sammen med eksisterende lys. Mer informasjon kommer snart på kurssidene våre.

Velkommen på kurs hos Stavanger foto!