Redged stativer og stativhoder

REDGED_front3

Vi lagerfører alt av Redged stativer. Se under for et utvalg av noen av de mest populære produktene, eller last ned komplett prisliste som pdf.

20/09/11 – Priskorrigering: Nye priser lagt ut for 2011/2012!

Traveller serien stativer: TSC-428

Traveller-serien byr på svært kompakte stativer uten å ofre stabilitet, og de fleste modellene leveres både i karbon og aluminium. TSC-428 er det kraftigste av traveller-modellene i karbon. Når du allerede bærer på tungt fotoutstyr betyr hvert gram mye, og med beskjedne 43cm sammenslått og vekt på 1.2kg har de fleste plass til å ha dette med på tur. Pris 2399,-.

redgedtsc428

Steady-serien stativer: RTA-432

Steady-serien er som navnet antyder enkelt og greit stabile stativer, men med noen svært smarte trekk. Rotasjonslåser på stativbena gir rask åpning og låsing og tetter godt for fukt, skitt og sand. Vedlikeholdsstramming av løse bein kan enkelt gjøres med en umbrakonøkkel, og alle som alle Redged-stativer leveres også denne serien med stativbag. Serien leveres i karbon, basalt eller aluminium. RTA-432 er et alumiumsstativ som tåler opp til 15kg og blir 167cm høyt på maks høyde. Pris 1499,-.

RTA-432

Monopod: RMA-528

Med stort utvalg av ettbensstativer bør det være enkelt å finne noe som passer. 5 karbonmonopoder, 2 av aluminium og ett i titan, med priser fra 495,- til 1995,-. RMA-528 er av aluminium, har rotasjonslåser og veier 0.56kg. Sammenslått er det 42cm, mens fullt uttrekk gir 148cm. Prisen? Beskjedne 399,-!

RMA-528

Kulehoder: RNB-2 kulehode

Redged kulehoder finnes i tre serier. B-serien har hurtigfeste som er kompatibelt med Arca-Swiss-type hurtigplater, og er smørefrie og solide. RNB-2 har egen lås for panoramaplate, og kan ta opp til 8kg vekt. Pris 999,-.

RNB-2

Svinghoder: RWC-3 svinghode

Bruker du store teler på stativ har du sansynligvis oppdaget at ikke alle stativhoder er veldig godt egnet for den slags bruk. Du trenger noe som kan balansere vekten riktig, gi deg god støtte for vekten og samtidig være kjapt å justere og eventuelt følge motivet med. Svinghoder er løsningen og Redged har to. Den største og beste av disse er RWC-3, med en velprøvd vuggekonstruksjon som også finnes hos andre fabrikanter. Her får du balansert objektiv og kamera så det hele føles nærmest vektløst, og du kan gjøre kjappe bevegelser som ville vært håpløse med et kulehode og kanskje til og med håndholdt uten stativ. Egenvekt 1.4kg og pris 2499,-

RWC3

Kontakt oss gjerne for mer informasjon om Redged,
eller last ned prisliste med oversikt over hele sortimentet.

(Alle foto i artikkelen: www.redged.com)