Workshop: Lær å se!

Workshop: Lær å se!

Dette arrangementet er avholdt:

Da var workshop overstått og noen av deltakerne har fått begynt å gå gjennom de flere hundre bildene de kom hjem med. Det ble en spennende helg med mye foto og spennende innlegg fra kursholderne, særlig rundt det å se motiver. I første runde med fotografering var det former, mønster og farger i is som var hovedmotivet, mens vi beveget oss ut til sjøen dag to for natur og mønster i litt større dimensjoner i tillegg til vann i bevegelse.

Her er noen bilder fra workshopen, tatt av deltakerne:

Lær å se! En foto workshop med Magnus Reneflot og Roy Mangersnes

Jæren – 19-21 mars 2010.

Fra et fotografisk synspunkt er problemet med det å se at det er så enkelt og naturlig at vi ikke sjenker det en tanke. Vi ser rett og slett. Men bak denne enkle handlingen skjuler det seg en omfattende prosess som påvirker våre handlinger.

Naturfotografene Magnus Reneflot og Roy Mangersnes vil over tre dager lære deg å se naturen på ny, slik at du kan få et mer personlig uttrykk i bildene dine.

Det blir foredrag, mye utetid, oppgaver og kontinuerlig tilbakemelding og oppfølging. Antall deltakere er begrenset til 15 slik at hver enkelt som deltar kan få størst mulig utbytte.

Stikkord for workshopen er:

Å Se – Regler – Hvem bestemmer – Motstand og nederlag – Utsnitt
Assosiasjoner  – Sysnvinkel – Fortolkning – Vær tilstede

[PDF med mer info og detaljert program]

Påmelding på epost til Roy Mangersnes på epost. Eventuelle spørsmål kan også rettes Roy på epost eller telefon 911 34 022. Kursavgift: 3000,- inkludert lunsj. Påmeldingsfrist 12. mars. Kurset avholdes hos Stavanger foto.

Kort program/tider:

Fredag 19.03: 17:00 – 20:15
Lørdag 20.03: 10:00 – 18:00
Søndag 21.03: 10:00 – 17:00

(Foto i artikkelen: Roy Mangersnes / Wildphoto)