Demodag: Film med ditt speilrefleks!

Redrock Cinema Bundle

Dette arrangementet er avholdt:

Demodag er over og vi takker for besøket til de som hadde anledning til å komme innom i går. Med flystopp i hele landet ble Nikon strandet i Oslo, og deler av Video4 ble igjen i Bergen. Det ble alikevell et interressant opplegg og Marius Harlem steppet inn også på dagtid med to miniseminarer om hvordan man kan bruke og utnytte speilreflekskameraene sine videomuligheter.

Nå venter vi spent på hva regionen kan få til av flott video og film!

Torsdag 15.04.10 inviterer vi til demodag hos Stavanger foto. Temaet er videomuligheter med dagens digitale speilreflekskameraer.  Nikon kommer for å holde foredrag om opptak og redigering av video fra DSLR, Video4 er til stede i butikken med mye spennende videotilbehør, som for eksempel Redrock Micro kamerarigger, og på kveldens Biofoto-møte kommer Marius Harlem for å snakke om hvordan han bruker DSLR til videoopptak.

Program

  • Nikon viser muligheter for opptak og redigering av video tatt med DSLR. 11:00 – 13:00 / 15:00 – 17:00.
  • Video4 er på plass 09:00 – 19:00 og demonstrerer Redrock Micro og annet spennende videotilbehør som er aktuelt for speilrefleksbrukeren.
  • Biofoto møte 18:00 – 21:00 med besøk fra Marius Harlem, frilans video-fotograf som blant annet har jobbet for NRK og nå utelukkende bruker DSLR til sin videoproduksjon.

Last ned avisannonse med tilbud og mer info her [PDF 2.2mb]:

videodag_annonse