Elinchrom Ranger Quadra Batteriblitz

Ranger Quadra er en av Elinchroms løsninger for fotografen som trenger kraftig blitz på location. En fantastisk liten og lett pakke sammenliknet med det meste annet på markedet, hvor for eksempel batteri og kontrollenheten på bildet over er på størrelse med et halvt A4-ark. LED-styringslys så du ser hvor lyset ditt kommer til å treffe, god batterikapasitet og kort brenntid er noen av de andre trekkene vi setter mest pris på.

Vi lagerfører settet (EL-10291) med 2stk A-hoder («Action») som inneholder følgende:

  • 1stk Quadra Styringsenhet med batteri + ekstra batteri
  • 2stk  Blitzhoder på 400W med ekstra kort brenntid
  • 2stk Standardreflektor
  • Skyport Radiotrigger
  • Lader, 2stk 2.5m blitzkabler
  • Koffert for oppbevaring og transport

Veiledende pris på dette settet er 17500,- ink mva, men nå har vi disse til kampanjepris 15500,- ink mva! Fordi man nesten må prøve dette settet for å skjønne hvor godt det er har vi et demosett du kan låne noen dager om du lurer på om dette er noe for deg. De fleste kjøper også et stativsett med 2 lampestativer og 2stk Elinchrom paraplyer til 1295,- ink mva for å få en helt komplett pakke.

Mer info om Ranger Quadra på Elinchrom sine nettsider, les særlig testene som du kan finne der:  www.elinchrom.com

Elinchrom Style RX 600 To Go Set

Om det er studiobruk som er mest interressant for deg, så har vi 1stk sett med Elinchrom Style RX 600-lamper (EL-20644) som selges til redusert pris. Den ene av to blitzlamper har fått byttet en plastdel på verksted pga en kosmetisk feil, men settet er altså helt nytt og komplett. Veiledende pris på settet er 17995,- ink mva, mens dette ene settet selges altså for 15000,- ink mva.

Ta kontakt for mer info!