Canon EOS 60D er lansert

Canon har lansert 50Ds etterfølger. Canon EOS 60D  er rettet mot de som har behov for et kamera med enda høyere ytelse enn de mindre modellene. Med 5.3 bilder pr sekund har du en enda større sjanse til å fange det kritiske øyeblikket når du tar bilder av ting/personer som beveger seg hurtig. Kameraet har 18 megapixler, et raskt og presist autofokussystem som vi kjenner fra 50D, en 1040k pixel 3 tommers vridbar LCD-skjerm. I tillegg har det de samme videomulighetene som ligger i Canon EOS 7D.

Nøkkelfunksjoner er:

  • 18 MP APS-C CMOS sensor
  • Vridbar 3 tommers LCD-skjerm
  • Full HD filmmuligheter med manuell eksponering
  • DIGIC 4 bildeprosesseringsmotor
  • ISO 100-6400, H:12800
  • 5.3 bilder pr sekund
  • 9-punkts autofokussystem
  • Integrert trådløs styring av eksterne Canon Speedlite blitzer

Canon EOS 60D