Epson Print Academy

Epson Print Academy Den 28. oktober vil det bli arrangert kurs i digital arbeidsflyt hos oss. Kurset varer fra 09.00 til 16.00 og er delt inn i fem deler  hvor vi starter med opptak/kamera og slutter med utskrift. Kurset er hovedsaklig beregnet på profesjonelle brukere som har behov for å effektivisere sitt daglige arbeid. Kursholder er Jon Rune Trengereid som, i tillegg til å være en etablert mote/reklamefotograf med hovedbase i Oslo, har ansvar for Epson Print Academy i Norge. Kursavgift er 1.900,- og inkluderer lunsj, kaffe og mineralvann. Påmelding kan gjøres via våre kurssider: (Pdf med mer info her)

Moduler:

 • Intro

  • Kamera, fargerom, kalibrering
 • Modul 1

  • Introduksjon til Adobe Lightroom 3, import av bilder, Wacom Intous tegnebrett
 • Modul 2

  • Fremkalling av RAW-filer i farger og sort/hvitt
 • Modul 3

  • Eksport til Adobe Photoshop CS5 for videre redigering
 • Modul 4

  • Print