Nytt fra Nikon

Nikon lanserte i går flere spennende nyheter:

AF-S Nikkor 35mm f/1.4G

Et nytt etterlengtet fastobjektiv er nå på plass i rekkene til Nikon. Objektivet har et asfærisk element i tillegg til Nano Crystal Coating for å holde bildekvaliteten så høy som mulig. I tillegg er det forseglet for vær og vind. Leveringsstart i slutten av november.

Nikon NIKKOR AF-S 35mm f/1.4 G

AF-S Nikkor 200mm f/2 G ED VRII

Dette er en oppgradering av den allerede eksisterende 200mm f/2. Objektivet har fått bygd inn den siste VR versjonen i tillegg til at det har fått Nano Crystal Coating for å redusere ghosting og flare. Forventet levering i løpet av oktober.

Nikon AF-S Nikkor 200mm f/2 G ED VRIINikon Speedlight SB-700

SB-700 er det siste tilskuddet blant Nikons Speedlight blitzer. SB-700 har fått en lignende betjening som SB-900, noe som gjør det enklere å stille inn blitzen til for eksempel trådløs modus.   Ledetallet er 28 (på ISO 100 på 35mm på et FX-kamera) noe som gjør den litt svakere enn forgjengeren SB-600. Likevel vil nok enklere betjening, inkludert diffusor og fargefiltre veie opp for det.

Nikon Speedlight SB-700