Clik Elite sekker og bagger

Clik Elite Nature

Stavanger foto introduserer Clik Elite fotosekker, bagger og vesker!

Vi har i en periode nå hatt en slags «soft launch» av disse fotosekkene i Stavanger. Clik Elite er et relativt nytt merke og når vi i lille Norge ikke hatt tilgang på dette før er vi utstyrt med en solid dose sunn skepsis før vi får sett og testet selv. Nå er altså tiden kommet for å dele godbitene med flere. For det er nemlig det konklusjonen vår har blitt; dette er virkelig godbiter for den som skal bære med seg fotoutstyr, og særlig om du er en aktiv type.

Hovedfokus på disse sekkene er bærekomfort og ergonomi. Kvalitetsfølelse på materialer, glidelåser og praktiske lommer osv er også langt over det som er vanlig, men skal du bære tungt, langt eller være aktiv med kamerautstyr tilgjengelig er dette midt i blinken.

Vi har solgt en del sekker og fått gode tilbakemeldinger fra ganske tunge brukere, og vi er flere ansatte på Stavanger foto som er blitt smått forelsket i hver våre sekker og løsninger rundt. Her en kjapp introduksjon til noen populære modeller og løsninger, og det er flere typer på vei allerede senere i år!

Clik Elite EscapeClik Elite Escape er den typiske fotosekken for entusiasten som skal ha plass til mye utstyr. Du kan selvfølgelig bruke en del av plassen til andre ting, men i utgangspunktet er hele plassen disponert for fotoutstyr.

Clik Elite Probody SportEn svært kompakt action-sekk med plass til et pro-hus som Nikon D3s eller Canon 1D mk IV med standardzoom på, samtidig som den sitter som limt på ryggen når du sykler, står på ski, eller bare er på søndagstur. Halve sekken benyttes til litt klær eller niste, og du har mulighet for å integrere drikkesystem og bruke flere andre stilige finesser.

Clik Elite ContrejourContrejour-modellene har vintersport i blodet men kan selvfølgelig benyttes hele året. De har god plass til fotoutstyr, men også rom for klær etc. I tillegg har man her en forsterket alu-ramme som fordeler vekt og gjør mer praktisk å bære ski, snowboard og liknende stroppet på sekken.

Clik Elite justerbar ryggErgonomiske bæresystem er liksom ryggraden til Clik Elite, men flere av de større sekkene har også justerbart bæresystem som gjør det lettere å tilpasse sekken til forskjellige kroppstyper. Slik får du også hoftebeltet plassert der det skal være, og dermed bedre vektfordelig når du bærer tungt.

Clik Elite ChestpackDe aller fleste av Clik Elite-sekkene har integrerte klikk-fester for «Chest-packs» som gir deg rask tilgang til kamera med objektiv på uten å ta sekken av deg. De kan også bæres som vanlig snutebag, eller stroppes på ved hjelp av selesystemet uten sekk. De større chest-packs har mer avansert selesystem for å håndtere mer vekt, da du for eksempel kan få chest-pack til et pro kamerahus med 70-200 f2.8 påmontert…!

Som sagt er Clik Elite er relativt nytt merke, men den amerikanske produsenten bak har erfaring fra blant annet tur og adventure-utstyr og lager for eksempel også oppakninger for ambulanse og redningspersonell. Funksjonalitet er førsteprioritet, og det merker man.

Du finner allerede noe «proffe» tester på nettet, og det er også interessant å se at flere av brukeranmeldelsene på nett legger stor vekt på detaljene og kvalitetsnivå, ofte med gode detaljbilder. Se for eksempel denne anmeldelsen av den største sekken Clik Elite Pro Elite, eller en kort presentasjon av Clik Elite Hiker i en variant med Clikstand ramme (integrert stativ). Og skulle du ha en favorittsekk for turbruk, men som mangler fotoinnredning? Hva med en Clik Elite Camera Capsule i sekken?

Kom og se hva vi har på lager i butikken, eller kontakt oss om konkrete modeller. Foreløpig henviser vi til Clik Elites amerikanske sider for oversikt over utvalg på modeller. Vi skaffer selvfølgelig alt, selv om ikke alle modeller er på lager til enhver tid.

God tur!