Leica M9-P

Leica M9-P er på lager hos Stavanger foto, kom og se!

Leica har kommet med det de kaller en tvillingmodell til sin toppmodell Leica M9. Den nye modellen M9-P er med diskret, uten den kjente Leica-logoen i rødt på forsiden men med Leica-monogram på baksiden istedet. Den har også fått saphir-glass som beskytter LCD-skjermen bak, slik at den er nærmest umulig å ødelegge. Det er godt nytt for fotografer som bærer kameraet sitt rundt halsen klar for det ene øyeblikket. – Kanskje er det også nettopp slik mange tenker på Leica-fotografen.

Ellers beholder M9-P de samme egenskapene som «originalen» M9 og kan by på fullformat sensor, en mekanisk kvalitet i særklasse, særdeles stille lukkermekanisme og mulighet til å bruke Leicas objektiver i M-serien. Med kanskje verdens beste optikk og en topp kvalitet sensor, er resten opp til fotografen…

Kameraet og annet Leica-utstyr får du naturligvis hos oss. Noe er på lager og resten kan bestilles. Kom innom eller ta kontakt med oss for mer informasjon.