Nikon demodag med D800 og D4

Arrangementet er avholdt. Takk for godt besøk og hyggelige samtaler om nye kameraer og foto generelt.

Mandag 13.02.12 kommer Nikon til Stavanger foto for å vise frem sine to nye fullformat (FX) modeller Nikon D4 og Nikon D800. I forbindelse med dette skal vi ha et par arrangementer for naturfotografer og yrkesfotografer, men for alle som ikke har fått plass på dette er kameraene og Nikon-representanter tilgjengelige hele mandagen (09:00-16:30) i butikken.

Vi inviterer altså til Nikon demodag hele mandag 13.02 med produktspesialister til stede for å svare på spørsmål, i tillegg til at vi vil ha spesielle dagstilbud på diverse Nikon speilrefleks, kompaktkamera, optikk, blitz og kikkerter.

Vi vil også lodde ut en Nikon overaskelse blant dem som kommer innom butikken og melder seg på mailingslisten vår.

Tilbudene er tatt bort nå som arrangementet er avholdt.

 

Velkommen til Nikon demodag hos Stavanger foto!