Nye kamerasliders fra Sevenoak på lager!

Vi har begynt å lagerføre sliders fra produsenten Sevenoak, som leverer god kvalitet til budsjettpris. De er laget i solid aluminiumskonstruksjon med selvsmørende glideskinner og er enkle å bruke. Alle modellene har tilt- og friksjonsjutering og kan monteres direkte på stativ eller stå fritt på de medfølgende bena.

Cam slider er den enkleste og rimeligste varianten. Den kommer i 3 forskjellige lengder: 60cm, 85cm og 120cm og koster fra 1299,-. Denne tåler ikke de store tyngdene slik at den egner seg best til mindre og lette kamera.

Cam slider pro tåler en del mer tyngde og kan fint brukes med større speilrefleks. Den finnes i 75cm, 100cm, 120cm, 150cm og 200cm. Her er det også mulig å justere bena slik at en ikke er avhengig av at underlaget er helt flatt. Koster fra 1599,-

Sevenoak cam slider i aksjon:

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xgsmwFVXYLE[/youtube]