Eizo lanserer fem nye ColorEdge skjermer!

I løpet av sommeren har Eizo introdusert en ny serie ColorEdge skjermer. Den nye lanseringen består av tre serier og fem modelller.

CS Serien – ColorEdge til folket!
ColorEdge CS serien er ny og henvender seg til brukere på nybegynnernivå, entusiaster innen foto og design og kontorbrukere med behov for riktige farger. CS serien får et mer folkelig prisnivå, men beholder kvalitetsverdiene ColorEdge serien er kjent for. Skjermene kommer med innebygd lyssensor for selvkorrigering. Lyssensoren opprettholder kalibreringsresultatet i ca 6mnd etter at skjermen har blitt kalibrert med en ekstern kalibrator. Kalibreringsprogrammet Color Navigator medfølger. Den første modellen i CS-serien heter ColorEdge CS230 og er 23″ med 1920×1080 oppløsning og veil. pris 7190,- ink mva. Den vil være tilgjengelig fra uke 42.

CX  og CG serien
CX serien har lik kvalitet som den nye CG serien. Det som skiller de er innebygget lyssensor på CX og innebygget kalibrator på CG. CG serien er selvkalibrerende og kalibreringsintervallene forhåndsdefineres i medfølgende programvare. De nye modellene er forbedret når det gjelder bilde- og fargestabilitet, ventetiden til helt fargestabil skjerm har blitt redusert med 75% fra ca 30 min til 7 min etter at skjermen er slått på. De nye skjermene klarer også å justere fargetemperatur og lysstyrke ved varierende omgivelsestemperatur, feks. ved utendørs fotografering. Inkludert følger Color Navigator kalibreringsprogram, skjermhood og skjermrens. CX serien består av CX240 og CX270 og starter på 11950,- ink mva veil. pris. CG serien består av CG246 og CG276 og koster fra 17590,- ink mva veil. pris.

Alle modellene har 5 års garanti!