Fotobok Brilliant

Kvalitetsprodukt på ekte fotopapir!

foto: Andreas Kalvig Anderson

Før sommeren lanserte Elite foto nyheten Fotobok Brilliant, en serie fotobøker som produseres av Fujifilm. De skiller seg ut fra den typiske fotoboken ved at de lages på skikkelig fotopapir, i tillegg har bøkene høykvalitets innbinding og mulighet for å få bilde trykket over hele coveret.

Over sommeren har vi blitt kjent med bøkene og fått gode tilbakemeldinger fra kunder. Både bildekvalitet og den generelle kvalitetsfølelsen er langt over hva vi har sett på fotobøker tidligere. Fujifilm har vunnet flere tester og priser i Europa for fotobøkene sine og i sommer fikk også bøkene god omtale i tidsskriftet Fotografi her i Norge.

Brilliant-serien leveres i størrelsene 20×20, 20×30(A4), 30×30 og 30×45 cm (A3) i matt eller glossy variant. En standard bok er 24 sider og det kan legges til ytterligere 48 sider (16 sider om gangen). Pris er fra 449,-

For å lage fotobok benyttes programvaren Book Creator som kan lastes ned gratis her til både Mac og Windows. Elite foto har laget en enkel steg for steg guide på elitefoto.no som gir en grei oversikt. Et tips er at det er lurt å lage seg en sortering eller mappe på forhånd med bildene man har tenkt å bruke da det sparer deg for en del klikk. Da går det også an å bruke «automatisk fyll»-funksjonen der programmet lager et ferdig forslag til fotobok.. Ellers lager man fotoboken fra grunnen av og det er mulighet for å mellomlagre prosjektet til enhver tid slik at en ikke er avhengig av å gjøre seg ferdig i en omgang.

Selv om programvaren i utgangspunktet er enkel å bruke er vi selvfølgelig behjelpelig dersom du lurer på noe evt. trenger hjelp til å komme i gang. Vi arrangerer også kurs i hvordan lage fotobok, påmelding og informasjon finner du her.

Velger du å hente i butikk er det ingen gebyrer og leveringstiden er 14 arbeidsdager. Vi har flere forskjellige varianter av bøkene utstilt dersom du ønsker å ta en kikk!

Brilliant utvalg