Nikondager 25-29 september

 

Arrangementet er avholdt.
Takk for godt besøk og hyggelige samtaler om Nikon og foto generelt.

Denne uken kjører vi tilbud på en rekke Nikon-produkter i tillegg til stativer, sekker og bager. Tirsdag inviterer vi til kundekveld og har åpent til kl 20. Det blir en innholdsrik dag med representanter fra Nikon tilstede, temastands og miniseminarer med Roy Mangersnes.

Program tirsdag 25/9

Vi kjører 3 tema-stands i butikken fra kl. 16.00-20.00 og i vårt studio blir det holdt miniseminarer med Nikon og Roy Mangersnes.

MAKRO – Optikk, tilbehør, teori og praksis. Oppdag en spennende verden med makroutstyr fra Nikon.
WiFi – Trådløs overføring av bilder og styring av kamera Oppkobling mot mobil, pc, mac og nettbrett.
TELEOPTIKK – Naturfotografering, fugler og dyr. Vi har alle de store Nikon telene på lager og gir 10% på disse objektivene denne uken.

Kl 17.00-18.00 Seminar med tema vinterfotografering. Vi får besøk av Roy Mangersnes som vil vise bilder fra vinter-Norge og Svalbard. Her blir det flotte bilder og praktiske tips for årstiden som står for døren. Roy bruker Nikon D4 og D800.

Kl 18.15-18.45 Vegar Berg fra Nikon presenterer de 3 topp- modellene D600, D800 og D4. Foredraget passer for deg som vurderer Nikon fullformat kamera, men det vil også bli tips til deg som allerede har kjøpt et av disse kameraene.

Kl 19.00-20.00 Seminar vinterfotografering. Vi håper på godt besøk og gjentar seminaret med Roy Mangersnes

Vel møtt!

Tilbudene er tatt bort nå som arrangementet er avholdt.