Nyheter fra Elinchrom

Elinchrom har et av markedets bredeste sortiment på blitzer og tilbehør og har nå kommet med noen interessante nyheter.

Elinchrom D-Lite RX 4 To Go
D-lite RX er den perfekte studioblitzen for entusiaster og er inngangsmodellen til Elinchrom-familien. D-Lite RX 4 To Go Set inneholder 2stk D-Lite RX 4 (400 W), 2stk Portalite Softboxer 66x66cm, 2stk stativ, vesker og Skyport Transmitter Speed. Alle D-Lite RX modeller har innebygd Skyport RX for trådløs trigging og styring av blitzens funksjoner. Ved fotografering kobles Skyport Transmitter Speed til kameraets tilbehørssko og blitzen kan trigges og uteffekt kan reguleres på avstander opp til 60m (utendørs opp til 120m). Med Skyport WiFi Module kan dessuten de fleste blitzfunksjoner styres fra iPhone/iPad/iPod Touch via en gratis app.

Elinchrom BRX 500/500 To Go
Elinchrom BRX er inngangsmodellen til Elinchroms profesjonelle studioblitzer. BRX er bygd for profesjonelt bruk som for eksempel bryllupsfoto, skolefoto og produktfotografering. Den innebygde viften er mikroprosessorstyrt som gjør at den tilpasses arbeidsbelastning og det gir en effektiv kjøling med lavt lydnivå. BRX 500/500 To Go Set inneholder 2stk BRX 500 (500 W), 2stk Portalite SoftboxEr 66x66cm, veske og Skyport Transmitter Speed. Stativsett  er ikke inkl som standard. Vi anbefaler Elinchrom Stativsett Air 102-264cm som med sin stabilitet og funksjonalitet matcher BRXens ytelse.

Elinchrom D-Lite RX ONE Softbox Set
D-Lite RX ONE er den enkleste studioblitzen Elinchrom tilbyr, men den  har funksjoner og ytelse man normalt finner på betydelig dyrere modeller. D-Lite RX ONE levererer omtrent dobbelt så mye lys som de kraftigste systemkamera-blitzene. Dette settet er en bra start til å begynne med for eksempel portrettfotografering. Settet inneholder 2stk blitzer med Portalite 66x66cm softboxer, stativ, vesker og radioutløseren Skyport Transmitter Speed.

Vi har til enhver tid mye Elinchrom-varer på lager og det meste kan bestilles på kort tid.