Kurs: Video med speilrefleks

VideoSystemkameraer_Eos6D

Har du speilrefleks eller systemkamera og er nysgjerrig på video? Stavanger foto arrangerer i sommer kurs i video med systemkamera! Første anledning er allerede 17. juni og den neste er 22 juli. Benytt anledningen til å lære noe nytt!

Kurset fokuserer på bruk av videofunksjonen på dagens digitale speilrefleks- og systemkamera. Å gjøre opptak av video skiller seg fra å ta tradisjonelle stillbilder på mange måter men fotografer har et unikt utgangspunkt for å komme i gang med video fordi vi ofte allerede har utstyret som trengs og vi kan bruke mange av de samme teknikkene når det gjelder komposisjon og utnyttelse av lys.

Dette kurset er for deg som ønsker å lære mer om videofunksjonen for å kunne nyttiggjøre deg av den best mulig. Kurset er ikke kameraspesifikt, men gir en grunnleggende innføring i video på generell basis med utgangspunkt i speilrefleks- og systemkamera. Vi tar for oss en del av forskjellene mellom foto og video og vi skal også se nye utfordringer som kommer med video som blant annet lyd, kodeker og redigering. I tillegg får du en rekke praktisk rettede tips!

Kurset passer for amatører så vel som for profesjonelle fotografer som ønsker en innføring i video. Kursholder har lang erfaring med foto med speilrefleks og er utdannet innen filmproduksjon.

Påmelding gjør du på kurssidene våre.

Kursdatoer:
17. juni
22. juli
Pris:
799,-
Varighet:
4 timer