Samsung kamera

Nå får du kjøpt Samsung kamera og objektiver hos Stavanger foto.

Samsung NX300 hvit

De siste årene har Samsung gjort store fremskritt på kamerafronten og har nå et bredt utvalg både innen system- og kompaktkamera. Alle systemkameraene (NX-serien) er speilløse og de fleste er også uten søker. Dette gjør at størrelsen blir betraktelig mindre enn tradisjonell speilrefleks. Bildebrikken er imidlertid like stor (APS-C sensor) slik at det ikke har gått utover bildekvaliteten. Samsung har lagt stor vekt på brukervennlighet som oppleves som svært god. Alle modellene har innebygget WiFi for trådløs overføring til mobil, PC, nettbrett evt rett til sosiale medier eller sikker lagring på nett. Det finnes også en gratis applikasjon til smarttelefon som gjør det mulig å fjernstyre kamera.

Samsung NX1000
Dette er inngangsmodellen og selges i kit med 20-50mm objektiv. Det er lite og lett med god ergonomi. Det følger med avtagbar blits og for øyeblikket følger det også med 7″ Galaxy TAB nettbrett (veil. pris 2499,-). Kameraet ble testvinner i Digital Fotografi (nr13 2012). Kommer i sort og hvit utførelse.
Samsung NX1000 + TAB

Samsung NX210
NX210 leveres med 18-55mm objektiv med innebygget bildestabilisering. Her får du bedre byggekvalitet enn på NX1000 og bedre skjerm. Kameraet har også raskere skuddtakt og autofokus i tillegg til et mer attraktivt design.
Samsung NX210

Samsung NX300
NX300 er en oppgradert utgave av NX210. Her får du større og bedre skjerm og raskere autofokus. I tillegg er skjermen trykkfølsom og kan vinkles ut fra kameraet. Alle som er vant til en smarttelefon skjønner fort hvordan man betjener kameraet med touchskjermen. Bildekvaliteten er også blitt forbedret ved høy ISO. Her følger bildeprogramvaren Adobe Lightroom 4 med. Akkurat nå får du også med Samsung kit med original bag, ekstra lader og batteri og 8GB Sandisk minnekort. Velg mellom brun, sort eller hvit utførelse.
Samsung NX300 brun

Samsung Galaxy NX
Det første avanserte systemkameraet med 4G og Android. Her har du muligheten til å alltid være koblet opp på nett, da du kan koble til med enten 3G/4G eller WiFi. Med Android 4.2 kan du skreddersy systemkameraet med apper via Google Play. Kameraet betjenes via en 4.8″ HD LCD-berøringsskjerm. Det er utstyrt med 18-55mm objektiv med bildestabilisering og elektronisk søker. I tillegg er det GPS, Bluetooth og 16GB internminne. Adobe Lightroom bildeprogramvare medfølger.
Samsung Galaxy NX

Samsung objektiver
I tillegg til kitobjektivene er det et bra utvalg av forskjellige brennvidder. Av fast optikk finnes 16mm, 20mm, 30mm, 60mm og 85mm. Utenom disse finnes 12-24mm vidvinkel, 18-200 superzoom og en telezoom på 50-200mm.
Samsung 30mm

Samsung EX2F
Kompaktkamera med ekstrem lyssterk og skarp optikk. Kameraet har 12 megapiksel oppløsning, vippbar LCD-skjerm, WiFi-trådløs deling, Full HD-video og mulighet for en rekke manuelle innstillinger. Lyd og Bilde ga EX2F utmerkelsen «beste kjøp» i utgave 11/12. Her følger det med originalt hvitt skinnetui.
Samsung EX2F