Fotoduellen 2013: Resultater

De siste årene har vi arrangert fotokonkurranse for fotoklubbene i distriktet i forbindelse med årets fotomesse.

Også i år var deltakelsen svært god, og vi fikk inn over 200 bilder fra medlemmene i følgende fotoklubber:

Nivået var svært høyt og den første juryeringen for å få 200 bilder ned til 10 ble utført av en kombinasjon av ansatte i Stavanger foto, noen utvalgte profesjonelle fotografer og representanter for leverandørene som var tilstede på messen. Allerede tidlig i prossessen ble det klart at flere av bildene som var enkeltes favoritter ikke kom med til finalen, så det ble en del tøffe tak på juryrommet for å komme frem til 10 finalebilder.

De siste 10 bildene ble printet ca 30x45cm og forevist våre to foredragsholdere fredag kveld, Ragnar «RAX» Axelsson og Staffan Widstrand. Etter at de hadde kommet med sine inspill var vinnerne klare!

1.Plass: Sissel Helgesen / Strand fotoklubb

1.Plass: Sissel Helgesen / Strand fotoklubb

2.Plass: Tina Hult / Haugaland fotoklubb

2.Plass: Tina Hult / Haugaland fotoklubb

3.Plass: Stig Hovland / Gjesdal fotoklubb

3.Plass: Stig Hovland / Gjesdal fotoklubb

Vinnerbildene ble premiert på fotokvelden vi arrangerte fredags kveld. Dessverre førte tidsnød og noe tekniske problemer til at bildene ikke ble skikkelig vist frem. Vi håper vi får gjort konkurransen og bildene rettferdighet med å vise dem frem her.

Tusen takk til alle som deltok i konkurransen, og som var deltok på messen i butikken og på foredrag i år. Det er kjempemoro å se at fotointeressen er så levende i vårt distrikt!

De syv andre finalistene: